fbpx

EAA AirVenture 2018

Here you can find events with LX navigation team present.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. (www.eu-skladi.si)

EAA AirVenture 2018

Oshkosh, Wisconsin, USA
23. – 29. July 2018

 

Prisotni bomo na EAA AirVenture 2018 in Oshkosh – Wisconsin, USA.
Glavni namen je bila promocija in predstavitev podjetja LX navigation na tujem trgu.

 

Namen in cilj obiska sejma

Podjetje LX navigation bi se prvič predstavilo v Združenih držav Amerike, ki predstavljajo največji trg letalstva na svetu. Kljub temu predstavljajo zelo majhen delež naše prodaje, zlasti zaradi oddaljenosti in logistike. Možnost udeležbe na sejmu bi nam omogočila, da spoznamo in bolje izkoristimo potencial tržišča.

Z udeležitvijo na sejmu lahko predstavimo ameriški letalski javnosti naše izdelke in z tem pridobimo povratno informacijo v obliki izkušenj in znanj, bistvene za nadaljni napredek na njihovem trgu. Navezovali bi nove stike – s strankami, poslovnimi partnerji in drugimi proizvajalci. Odkrivali bi nove potenicale na tržišča, ki nam je nedostopno, ponuja pa ogromno možnosti za rast in razvoj podjetja.

Bogatejši za izredno izkušnjo bi dvignili konkurenčnost z razvojem, strankami, zastopniki in idejami, ki jih ponuja dogodek EAA Oshkosh AirVenture.

 

Za izvedbo so bila odobrena sredstva v višini 7.735,89 eur v okviru javnega razpisa »Sofinanciranje individualnih sejemskih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini – 2018«.

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. (www.eu-skladi.si)